Døre

Din ekspert i døre

Hos Dansk Vinduesteknik er vi eksperter i døre og dørmontering. Vores hold af dygtige medarbejdere kan altid hjælpe dig med rådgivning om dit projekt og sikre at du både får en god pris og kommer trygt i mål. Vi tilbyder 10 års garanti og alle produkterne er i dansk kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige slags døre.

facadedør

Facadedøre

En facadedør er også det man typisk kalder for hoveddøren. Døren findes i mange modeller og kan tilpasses så den passer til dit hjem.

Hæveskydedør

Hæveskydedøre

En moderne og funktionel dør, der er nem at betjene uden der skal bruges mange kræfter. Døren lukker meget lys ind og giver et smukt udtryk.

Terrassedør

Terrassedøre

Terrassedøre fungerer godt i hele boligen, ikke kun i stuen. Denne type dør giver et godt lys og passer godt sammen med boligens facade.

Facadedør

En facadedør er også det man typisk kalder for hoveddøren

Vi har et bredt udvalg af forskellige facadedøre, og vi kan tilpasse de forskellige modeller så det bliver i lige det design som du ønsker. Vi hjælper dig med at tilpasse døren så den passer til dit hjem, lige fra fyldninger, ruder, farver og greb og låsecylinger

Hæveskydedør

En hæveskydedør er idag en moderne og funktionel dør. ikke som i gammel dage hvor en hæveskydedør godt kunne køre lidt stramt efter en rum tid. I dag er en hæveskydedør let og betjene og kan åbne og lukke uden at man skal bruge mange kræfter. Med en hæveskydedør sparer man på pladsen og lukker lys og uden omgivelserne  ind i dit hjem. En hæveskydedør er altså et rigtig godt valg hvis du ikke har meget plads i stuen, og gerne vil have en udgang til haven eller terrassen.

Terrassedøre/ dobbelt terrassedøre

Terrassedøre er et godt valg i hele boligen lige fra udgang fra køkken, stue eller værelser. Det er blevet rigtigt populært i hele boligen. Førhen var de primært placeret i stue, men i dag er de fantastiske i alle rum. Fordi det giver et rigtig godt lys og det er en god måde at trække naturen ind i boligen på og så kan de komponeres med faste glaspartier der skaber balance og synergi i boligens facade. Vi kan hjælpe dig med den helt rigtig løsning, til en fornuftig pris.

Få et tilbud på nye døre

Ønsker du et godt tilbud på nye døre, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe til os på 53 61 03 95. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Med vores mangeårige erfaring fra både store og små projekter, kan vi give et godt tilbud og hjælpe dig godt i mål med dit projekt.

Såfremt du har brug for vejledning på din adresse, kører vi gerne ud til dig og besigtiger opgaven. På den måde kan vi sammen finde frem til den bedste løsning til dit hjem.

Ring +45 53 61 03 95
Eller udfyld formularen

Søger du et tilbud på nye døre? Ring til os eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Scroll til toppen