Hæveskydedør

Vi er eksperter i hæveskydedøre

En hæveskydedør er både en moderne og funktionel dør, der vinder indpas i mange danske hjem. De hæveskydedøre der findes på markedet nu om dage er lette at betjene og kræver ikke mange kræfter at åbne og lukke. En særlig fordel ved hæveskydedøre er, at man sparer på pladsen, samt lukker lys og omgivelserne ind i dit hjem. En hæveskydedør er altså et rigtig godt valg hvis du gerne vil sikre optimal plads i din stue og samtidigt have adgang til terrassen eller haven.


Hos Dansk Vinduesteknik tilbyder vi et bredt udvalg af hæveskydedøre i forskellige modeller og størrelser. Det er altså muligt at skabe lige netop den løsning der passer til dit hjem.

Ring +45 53 61 03 95
Eller udfyld formularen

Søger du et tilbud på hæveskydedøre? Ring til os eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Lad os vejlede dig

Hos Dansk Vinduesteknik er vi eksperter i både døre og vinduer, og står altid klar til at vejlede dig om dine muligheder. Når man står overfor at skulle vælge hæveskydedøre, kan det godt føles overvældende med de mange typer, modeller og tilpasningsmuligheder der findes. Vores eksperter rådgiver dig gerne om alt dette og hjælper dig med at finde frem til den rigtige løsning for dit hjem. Vi tilbyder også at køre ud til dig, så vi samtidigt med rådgivningen kan besigtige opgaven. På den måde kommer du trygt i mål med dit projekt.

Det handler om tilfredse kunder

Få et tilbud på hæveskydedøre

Ønsker du et godt tilbud på nye hæveskydedøre til dit hjem, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe til os på 53 61 03 95. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Med vores mangeårige erfaring fra både store og små projekter, kan vi give et godt tilbud på hæveskydedøre og hjælpe dig godt i mål med dit projekt.

Såfremt du har brug for vejledning på din adresse, kører vi gerne ud til dig og besigtiger opgaven. På den måde kan vi sammen finde frem til den bedste løsning til dit hjem.

Ring +45 53 61 03 95
Eller udfyld formularen

Scroll til toppen