Outrup vinduer

UDSIGT TIL MERE

Vinduer og døre spiller en helt afgørende rolle i et hus’ æstetiske fremtoning. De kan understøtte et ældre hus’ romantiske stil med sprosser og svungne linjer – eller de kan sætte prikken over i’et i et parcelhus, en bungalow eller en funkis-villas elegante minimalisme. I løbet af de godt 50 år Outrup har eksisteret, har de lyttet til deres kunder og løbende udviklet deres produkter. Derfor kan vi i dag byde på et flot produktudvalg med et smukt design og en kvalitet i særklasse.

GENNEMTÆNKT DESIGN

Hos Outrup ser de hele tiden på, hvordan de kan sikre deres kunder de bedste produkter. For de fleste af deres kunder er det nemlig afgørende, at æstetik og funktion går op i en højere enhed. Designet skal være gennemtænkt og gennemarbejdet til mindste detalje. Og det er Outrups produkter.

 

Vi tænker for eksempel over, hvordan du får det bedste lysindfald, samt hvilke specifikke krav dit hus og dets beliggenhed stiller til vinduerne. I de tilfælde, hvor markedet ikke byder på de optimale komponenter, udvikler de dem selv. Derfor kan vi i samarbejde med Oudrup eksempelvis byde på en unik grebsserie, ekstra-smalle sprosser og modstandsdygtige sikringsbeslag som standard i en række af deres produkter.

Uendelige flotte muligheder

Vi står klar til at kunne give dig et solidt uforpligtende tilbud. 

Vi også altid klar til at kunne guide dig hen til det perfekte resultat

DANSK KVALITET

Outrup, er indbegrebet af kvalitet. Derfor henvender de sig til alle dem, der stiller høje krav til kvalitet og finish, og afsøger markedet, inden de træffer deres valg. Deres produkter er lavet af de bedste materialer og konstrueret på en måde, der beskytter optimalt mod slitage, ælde og energitab. Alle produkter er desuden produceret i Danmark netop for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring og kompetent arbejdskraft.

Scroll til toppen