Om os

Hvem er vi?

Dansk Vinduesteknik tilbyder professionel og velgennemført kvalitetsarbejde indenfor dør- og vinduesmontering. Vores primære arbejdsområde er i- og omkring Nordsjælland og København, men ved større entrepriser dækker vi også længere væk. Vi udfører opgaver for både privatpersoner, offentlige og erhvervskunder til konkurrencedygtige priser.

 

Vi har mange års erfaring med vinduer og døre, og vi kender til vigtigheden i at lytte til vores kunders ønsker og behov. En tæt kundekontakt og høj service giver det bedste resultat, samt den bedste proces fra første møde til vi afleverer en opgave. Vi sætter en meget stor ære i vores arbejde, og leverer til tiden.

 

Kvaliteten er vores højeste prioritet, som også er din garanti for et flot resultat, både nu og i mange år fremover. Vi arbejder med sans for detaljerne, og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende oprydning og rengøring. Vi har et tæt samarbejde med de bedste vinduesproducenter i Danmark, hvilke gavner vores kunder, da vi køber vinduer og døre direkte hos vinduesfabrikkerne, uden nogen dyre mellemled.

Vi har mulighederne

Vi står klar til at kunne give dig et solidt uforpligtende tilbud. 

Vi også altid klar til at kunne guide dig hen til det perfekte resultat

Vi tilbyder

Din lokale vinduesmester i Nordsjælland og omegn

Er du på udkig efter billige vinduer og døre, men som samtidige er af høj dansk kvalitet? Så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Dansk Vinduesteknik styrer vi hele processen lige fra rådgivning og design – til levering og montering. 

Vi samarbejder med landets bedste vinduesproducenter, og derfor har vi mulighed for at forhandle et helt unikt og prisvenlig tilbud til dig.

Det giver samlet set et meget bedre resultat end f.eks. at købe vinduer og døre på en webshop eller i et byggemarked, hvor sælgerne i ikke har set dit hus, og sjældent er specialiserede i vinduer og døre. Vi bestræber os altid på at opfylde dine ønsker og krav ift., hvad materialevalg og design angår. Ud fra, hvad du forestiller dig, rådgiver vi dig om, hvad der findes på markedet. Der findes ofte flere muligheder end man er klar over. Det eneste det kræver af dig er, at du tager kontakt til os.     

Uendelige flotte muligheder

Vi står klar til at kunne give dig et solidt uforpligtende tilbud. 

Vi også altid klar til at kunne guide dig hen til det perfekte resultat

Scroll til toppen