Træ/Alu vinduer

Vi er eksperter i træ/alu vinduer

Træ/aluvinduer har ramme og/eller karm, der er lavet med en kombination af aluminium og træ. Det vejrbestandige aluminium sidder yderst, og den indvendige del af vinduet er af træ, hvilket giver et mere traditionelt udseende inde i huset. På traditionelle danske vinduer er både ramme og karm lavet af træ, typisk fyrretræ.

 

Træet i træ/aluvinduer er langt overvejende fyrretræ, mens alukomponenterne består af pulverlakerede aluminiumsprofiler. Pulverlakeringen giver en meget holdbar og vejrbestandig overflade. Aluminium er et let og stærkt materiale, og kan ikke ruste.

 

Vinduer, der er DVV-mærkede, lever op til minimumskrav angående kvalitet, energiforhold og udformning og er samtidig omfattet af branchens 5-årige garantiordning. Dansk Vindues Verification (DVV) er et uafhængigt kontrolorgan, og Teknologisk Institut kontrollerer jævnligt de tilmeldte virksomheders produkter.

Ring +45 53 61 03 95
Eller udfyld formularen

Søger du et tilbud på træ/alu vinduer? Ring til os eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Lad os vejlede dig

Hos Dansk Vinduesteknik er vi eksperter i både vinduer og døre, herunder træ/alu vinduer, og vi står altid klar til at vejlede dig om dine muligheder. Når man står overfor at skulle vælge nye vinduer, kan det hurtigt blive overvældende med alle de mange typer, modeller og tilpasningsmuligheder. Vores eksperter rådgiver dig gerne om alt dette og hjælper dig med at finde frem til den rigtige løsning for dit hjem. Vi tilbyder også at køre ud til dig, så vi samtidigt med rådgivningen kan besigtige opgaven. På den måde kommer du trygt i mål med dit projekt.

Det handler om tilfredse kunder

Hvad er fordelene ved træ/aluvinduer?

Træ/aluvinduer, hvor ramme og karm er af træ med en alubeklædning udvendigt, kombinerer træets gode isolerende egenskaber og lave pris med aluminiums gode vejrbestandighed.

 

Alubeklædningen ændrer ikke nævneværdigt på isoleringsevnen i forhold til almindelige trævinduer, men forlænger vinduets holdbarhed, og reducerer vedligeholdelsen af det.

 

Aluprofilerne beskytter træværket mod påvirkningen fra stærkt sollys og regn, som er den vigtigste årsag til nedbrydningen af overfladen på udvendigt træværk. Det betyder, at det ikke gør så meget, hvis der kommer ridser i aluprofilernes overfladebehandling, da aluminium ikke kan ruste.

 

Ved at bruge aluminium kan vinduet få en slank konstruktion med smallere rammer og karme end tilsvarende trævinduer. Det giver et større rudeareal, hvilket igen giver mere dagslys i rummene og et bedre udsyn. For øst-, syd-, og vestvendte vinduer betyder det øgede solindfald et større energitilskud til huset. Dette gælder især de typer, hvor rammen sidder uden på karmen.

Hvilke typer og stilarter fås træ/aluvinduer i?

Træ/aluvinduer fås i forskellige udformninger. Nogle er helt enkle, og passer til nyere huse, mens andre har profileringer, der passer bedre til ældre huse. Træ/aluvinduer produceres ligesom de fleste andre vinduer efter mål, og kan bygges sammen til større dør- og vinduespartier, fx. med terrassedør.

TRÆ/ALU fra Kastrupvinduet

TRÆ/ALU NATUR Det moderne klassiske TRÆ/ALU Vindue.

Kastrups træ/alu Natur-serie kombinerer det slanke, danske design med de nyeste teknologier i vinduesbranchen.

TRÆ/ALU KULTUR Unikke vinduer til kreative og designorienteret individualister.

Kastrups træ/alu Kultur-serie kombinerer fordelene fra Natur-serien med muligheden for en designkombination af fyrretræ, hårdttræ og aluminium.

TRÆ/ALU STANDART Flotte træ/alu vinduer i et elegant design.

Kastrups træ/alu Standard-serie er et indadgående vinduessystem i et elegant design med en lav karm/ramme højde.

Ring eller skriv til os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til jer.

Vi har de forskellige modeller og udformninger med ved et eventuelt besøg, så du selv kan se og røre ved produkterne.

Få et tilbud på træ/alu vinduer

Ønsker du et godt tilbud på nye vinduer, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe til os på 53 61 03 95. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Med vores mangeårige erfaring fra både store og små projekter, kan vi give et godt tilbud på bl.a. træ/alu vinduer og hjælpe dig godt i mål med dit projekt.

Såfremt du har brug for vejledning på din adresse, kører vi gerne ud til dig og besigtiger opgaven. På den måde kan vi sammen finde frem til den bedste løsning til dit hjem.

Ring +45 53 61 03 95
Eller udfyld formularen

Søger du et tilbud på nye vinduer? Ring til os eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Scroll til toppen