Træ vinduer

Vi er eksperter i træ vinduer

Vinduesrammer af træ er et traditionelt valg, og med trævinduer får du eksempelvis Dannebrogsvinduet eller vinduer med sprosser til et helt klassisk look på huset. Der er naturligvis også mulighed for et vindue uden opdeling, når du vælger en ramme af træ, og med trævinduet får du samme fine æstetik både udefra og inde.

 

Træ er et naturmateriale, og det indeholder fra naturens side fugt, som ledes ud til barken gennem små kanaler i veddet. Det sætter sine begrænsninger for, hvad du kan behandle træet med efterfølgende. Fugten fra træet skal stadig kunne komme ud, så en forseglende maling eller olie er ikke anbefalingsværdigt.

 

Men både sol og vådt vejr slider på træet, så behandling skal det have, og her anbefales det at benytte en behandling, som lader træets fugt slippe ud, men ikke lukker regn og slud ind.

 

Generelt er reglen, at trævinduer skal gennemgås og efterses en gang årligt, hvor du holder øje med tegn på skader og slitage fra fugt eller udtørring. Som udgangspunkt kan nye vinduer holde fem års tid, før de har brug for behandling. Det er desuden altid en god idé at vaske vinduerne, når du pudser ruderne.

Ring +45 53 61 03 95
Eller udfyld formularen

Søger du et tilbud på træ vinduer? Ring til os eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Lad os vejlede dig

Hos Dansk Vinduesteknik er vi eksperter i både vinduer og døre, og står altid klar til at vejlede dig om dine muligheder. Når man står overfor at skulle vælge vinduer til sit hjem, kan det hurtigt blive overvældende med alle de mange typer, modeller og tilpasningsmuligheder. Vores eksperter rådgiver dig gerne om alt dette og hjælper dig med at finde frem til den rigtige løsning for dit hjem. Vi tilbyder også at køre ud til dig, så vi samtidigt med rådgivningen kan besigtige opgaven. På den måde kommer du trygt i mål med dit projekt.

Det handler om tilfredse kunder

Det skal du vide om træ vinduer

Hvis du er bange for, at der er skader på vej i form af svamp eller råd, kan du undersøge dette med en syl eller en lille, spids skruetrækker ved at stikke den ned i træet i rammen. Sylen må ikke synke mere end 1 til 3 mm. Hvis den gør det, bør du overveje at skifte vinduerne.

 

Vinduer af træ vil ofte være det billigste valg, men der følger en del vedligeholdelse med, og det skal naturligvis tages med i betragtningen.

Fyrretræ natur

Et funktionalistisk trævindue med en esklusiv finish.

Kastrups fyrretræsvinduer er et klassisk trævindue i dansk design, lavet af kvalitetsmaterialer og med fokus på detaljerne. Standardstilarten Natur med softline kehling indvendigt på 2-lags og 3-lags glas.

Fyrretræ MIJLØ –

Stilarten Miljø med en klassisk afrundet profilering indvendigt kan også vælges på 2-lags og 3-lags glas.

HÅRDTTRÆ – NATUR – Miljøcertificeret hårdttræ kombineret med god energibesparelse.

Hårdttræsvinduer fra Kastrup i mahogni eller eg overholder det høje krav til helårshus uden at gå på kompromis med design, kvalitet eller funktionalitet.

FORSKELLIGE HÅRDTTRÆSSORTER

Der kan vælges mellem mange slags hårdttræ såsom mahogni, eg og Kebony. Kastrup bruger udelukkende certificeret træ, der er fældet efter miljøgodkendte produktionsmetoder.

MAHOGNI VINDUER

Kastrup arbejder med sorten Sapele på grund af træets store naturlige olieindhold, der resulterer i en betydeligt længere holdbarhed. Sapele kommer fra en miljøvenlig og bæredygtig skovdrift.

VINDUER I EG

Hos Kastrup arbejder vi udelukkende med europæisk eg fra en udvalgt kvalitetsleverandør. Egetræsvinduer er eksklusive vinduer med en høj finish. Egetræ er meget modstandsdygtigt, tungt og formstabilt.

KEBONY VINDUER

Kebony er et miljøvenligt alternativ til tropisk hårdttræ. Dyrkning, fældning og forarbejdning af Kebony er i stor grad biobaseret. Kebony er nåletræ, der med tiden vil opnå en sølvfarvet patina efter eksponering for vejr og vind.

Få et tilbud på træ vinduer

Ønsker du et godt tilbud på nye træ vinduer, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe til os på 53 61 03 95. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Med vores mangeårige erfaring fra både store og små projekter, kan vi give et godt tilbud på træ vinduer og hjælpe dig godt i mål med dit projekt.

Såfremt du har brug for vejledning på din adresse, kører vi gerne ud til dig og besigtiger opgaven. På den måde kan vi sammen finde frem til den bedste løsning til dit hjem.

Ring +45 53 61 03 95
Eller udfyld formularen

Scroll til toppen